1xbet pariuri online bonus depunere

31/05/2018

Cazinoul 1xbet și poker

1xbet, după cum sa menționat, este fratele mai mic al unui gigant de poker online din Italia: camera de poker Pokerstars. Pe turneele Pokerstars.it, turneele de numerar și sit & go sunt disponibile clienților, chiar și în modul satelit pentru a accesa turnee VIP unde puteți contesta campioni de poker Texas Hold'em, cum ar fi Daniel Negreanu și Luca Pagano. Cazinoul 1xbet, în cadrul domeniului Pokerstarscasino.it, oferă sloturi online, blackjack, ruleta și un lobby live de cazino, cu promoții speciale de cazino pentru a juca gratuit pentru bani reali. Disponibil atât pe platformele de poker, cât și pe cele de poker, căile cu bani falși, pentru a practica bani virtuali.

Pariuri 1xbet

Oferta 1xbet are în prezent pariuri pe 6 sporturi diferite: fotbal, baschet, volei, tenis, hochei pe gheață și handbal cu diferite tipuri de cote în programul programului. În ceea ce privește fotbalul, există aproximativ 60 de tipuri diferite de pariuri disponibile, pentru baschet 15, pentru tenis 7 și pentru hocheiul 10. Pariați poate de asemenea să profite de secțiunea de pariuri populare de 1xbet pe pagina de start a site-ului pentru să monitorizeze performanțele cotelor și cele mai jucate dintre toate cele propuse sau pot folosi același panou pentru fiecare sport individual. Pariurile sportive 1xbet pot fi jucate înainte și în direct, singure,  https://ro-pariuri.com   multiple și sistem, chiar prin intermediul telefonului smartphone datorită versiunii mobile a 1xbet. O caracteristică inovatoare pe care am găsit-o în acest bookmaker a fost posibilitatea de a finaliza un multiplu într-un mod semi-automat, stabilind cota totală și intervalul de timp al jocurilor. Prin alegerea valorilor pentru acești doi parametri, de exemplu 50 și 48 de ore, sistemul 1xbet propune o programare gata de jucat, cu evenimente care au loc în 48 de ore și cu un multiplicator total de 50. Această caracteristică este acum înlocuită de cele mai jucate evenimente ale zilei.

Cotele 1xbet pe fotbal

Jocurile celor mai importante campionate contează aproximativ o sută de pariuri, cu câștiguri foarte interesante în jur de 95%, măsurate de Superscommesse în timpul testelor sale privind cotele de pariuri. Programul de 1xbet este împărțit în 6 grupe: Main, Toate pariurile, Goal, Timp de joc, Echipe și Specialități. În interior sunt sub / peste până la 5.5, sub / peste echipă, câștigă ambele momente, câștigă cel puțin o dată, combo 1X2 + sub / peste (până la 4.5), pe lângă cele mai tradiționale.

Bonus 1xbet (210 €)

Înscrie-te, depozit de cel puțin 10 € și veți avea doar 10 € pentru sporturile de pariuri pentru a juca pe 1xbet primele 7 zile (nu mai puțin de 2:00, sunt excluse pariurile 1xbet sistemică sau virtuale), și în plus veți obține un bonus de 50% Pariurile 1xbet până la 200 €. Dacă joci în primele 7 zile un total de € 50 vei primi € 25, dacă joci € 100 € 50 și așa mai departe până când vei primi 100 € ca cadou, indiferent de rezultatul pariurilor. Calculul se bazează pe pariurile totale plasate în termen de 7 zile de la înscriere, la un minim de 1,50. Bonusul de întâmpinare 1xbet trebuie apoi să fie jucat în termen de 7 zile de la data creditării, sub pedeapsa expirării sale, pentru pariurile live înainte sau înapoi, simple și multiple, cu excepția sistemelor. Metodele de depozitare excluse din promoție sunt Neteller, Skrill și Paysafecard. Acest bonus 1xbet pentru pariuri este mai bun decât cel precedent, peste 10 ani de 1xbet. Promovarea de bun venit cu primire de 1xbet este condiționată de termenii și condițiile care trebuie citite pe pagina bonus.

Bonus multiplu 1xbet (177%)

Bonusul multiplu echivalează cu o suprataxă de 4% cu multiple, cu cel puțin 5 evenimente introduse, cu o cotă minimă de 1,30. De asemenea, obțineți + 5% pentru fiecare eveniment suplimentar adăugat. Promovarea exclude pariurile de sistem.