Ce poate fi mai bine? se bucură de seria Pomikalek Decin

31/05/2018

Half-million Quebec a depus o cerere la fel ca Las Vegas în luna iulie. Pentru a intrat de fapt cel mai faimos liga de hochei din lume, trebuie să treacă prin procedura de aprobare.

Estimarea inițială a fost că adoptarea unor noi unități ar putea fi mai clar cândva în decembrie, potrivit declarațiilor recente despre el să decidă în noul an.

Ar trebui ca NHL din Quebec să fie semnificativă?

Fanii se îndoiesc de orașele canadiene. Dupa NHL, au lipsit din 1995, cand Nordiques sa mutat acolo in Colorado.Și potrivit Richelieuho, care este specializata in marketing sportiv, este interesat de produsele de marcă Nordiques încă restante.

"Puteți explica simpatiile de fani la echipa si fenomenul retro-marketing", spune el. "Dar acești oameni ar fi dispuși să plătească în mod regulat un preț ridicat pentru jocuri NHL, la entuziasmul waned?"

În Quebec acest an a deschis o nouă arenă Videotron Center, care are o capacitate de 18500 de fani. Până în prezent, cu toate acestea, ea joacă doar Remparts locale echipa de juniori, care a fost achiziționat de către Quebecor, proprietarul arena.

"Deci Quebecor asigura cel puțin un număr minim de evenimente care vor avea loc în arenă.Și va reduce pierderile pe care le va împărți cu orașul ", povestește Richelieu. "Arena din Quebec, dar este un exemplu clar de modul în care vanitatea poate stimula formarea de proiecte sportive gigant fără luarea în considerare a consecințelor unei astfel de decizii."

Primul angajament din Quebec în NHL a durat 16 ani. Chiar și atunci, problema era că orașul canadian este o piață prea mică. Din același motiv, potrivit Richelieuho eșuat Quebec din nou în acest an.

"Pret, intrarea"în NHL (aproximativ 500 de milioane de dolari SUA), în combinație cu un dolar slab canadian și o piață mică din Quebec sunt factori care fac foarte puțin probabil că NHL se va întoarce în curând la Quebec.Este posibil conceptual, ci dintr-o perspectivă financiară și strategică destul de puțin probabil ", a spus el.

Singura opțiune care, potrivit acestuia, ar putea avea sens, ar fi mutarea unei alte echipe NHL din Quebec. Din câte știu, este singura opțiune. Și ar fi Gary Bettman (NHL comisar) ar putea încă mai au o altă oportunitate cu orașul din SUA, cum ar fi Atlanta mutat la Winnipeg. Ceea ce nu este adevărat: acum disponibil pentru alte alternative, cum ar fi Las Vegas "a declarat Richelieu

." În situația actuală, mi se pare că visul pe care NHL va reveni la Quebec, este o utopie "