Elvețienii au echipe de NHL pentru SM doar de Malgain și Richard

11/06/2018

Antrenorul Patrick Fischer a inclus, de asemenea, șase campioni mondiali din 2013 în Stockholm. Elvețienii va fi în grupa B la Paris, unul dintre adversarii echipei cehe.

De la a participa la turneul a cerut scuze atacatori Nino Niederreiter Minnesota, Sven Andrighetto din Colorado și fundașul Sven Bärtschi Luca Sbisa Vancouver Douăzeci și Malgin după ce sa debutul NHL acest sezon a jucat 47 de meciuri și a marcat 10 puncte pentru șase goluri și patru pase decisive. O parte a anului a petrecut la o fermă din Springfield.

Patru ani mai în vârstă decât Richard, de asemenea, a trăit pentru a vedea premiera, a jucat trei dueluri pentru Tampa și altfel au acționat în Syracuse în AHL.

Întregul an la fermă Cleveland fundasul petrecut Dean Kukan, care are la credit opt ​​cele mai bune jocul lui Columb a anului 2015/16.Experiența din NHL au, de asemenea, un portar Jonas Hiller Biel și transmite Damien Brunner de la Lugano.

Hiller odchytal pentru Anaheim și Calgary în sezonul regulat jocuri NHL si 404 alte 33 începe el a marcat în playoff. Brunner are 121 de meciuri în Detroit și New Jersey, 58 de puncte pentru 25 de goluri și 33 de pase.In cele 14 meciuri din playoff a adăugat cinci goluri și patru treceri.

De argint la Stockholm au fost apărători Raphael Diaz Zug, Philippe FURRER Lugano și transmite Simon Bodenmann din Berna, Denis Hollenstein de la Kloten, Andres Ambühl de la Davos și Reto Suri din Zug.

In schimb debutul la un eveniment internațional major poate Goalie Niklas Schlegel Zurich, centru-spate Joël GENAZZI de la Lausanne, Ramon Untersander cu nerăbdare Thomas Rufenacht din Berna, Fabrice Herzog și Pius Suter din Zurich și Vincent Praplan din Kloten.

Elveția a jucat nouă meciuri în pregătire. În Euro Hockey Challenge jucat în Amiens Cergy cu Franța (3: 4 și 3: 2 alungire) în Trenčín și Žilina Slovacia (2: 1 și 3: 0), și Biel Rusia Fribourg (2: 1, și 2: 0) și în la Chaux-de-Fonds și Basel Danemarca (4: 5 și 2: 0).Marți au cedat la Geneva în repetiții Canada 1: 4a

Elvețianul intră în turneu sâmbătă la 24:15 împotriva Sloveniei, atunci ei vor juca cu Norvegia, Franța, Belarus, Canada, Finlanda, iar la sfârșitul fișierului așteaptă un duel cu Republica Cehă marți, 16 mai, de la 16:15.