Jablonec - Plzeň 0: 1, primul loc în masă a fost asigurat de Baránek

31/05/2018

Plzeň marcat împotriva Jablonec timp treisprezecelea într-un rând, și reparat un gust după ce nu a evoluat din grupul Ligii Europene.

Jablonec contrar, el a confirmat că el a fost în toamna anului și faptul că nu în primul loc pierde cincisprezece puncte.

"am băut paharul amar al acestei cad la fund", a declarat antrenorul Jaroslav Silhavy Jablonec. "Sparta și Pilsen sunt mai mult decât echipe în spatele lor. Ne distrugem și celelalte echipe, chiar dacă ne distanțezi. Dar eu cred că suntem încă în vedere - acesta este ultimul meci de la Bohemka mâner, se pregătească pentru primăvară și fă-o mai bine decât se încadrează "

Pe vreme de iarnă într-o ninsoare constantă a jucat fotbal agil într-un ritm bun.. La început, Jablonec era mai periculos.În minutul nacentroval al zecelea în meci, fostul Pilsen mijlocașul Pospisil, dar acumulate Romero alunecarea mingea între stâlpii de țintă neusměrnil.

În 23 de minute, ai fugit perpendicular pe Hrošovského cele mai bune liga shooter Duris, de-a lungul Jablonec portarul Hruby primește mingea în plasă dar bucuria de a cluburilor în al doisprezecelea an a explodat în ofsaid.

pe de altă parte, la sfârșitul 26 de minute tras Mingazov, Kozáčik lovitura la sol a lovit partea unde ultimul moment zblokoval Karavajevovu dorážku Matějů.

Cu toate acestea, Pilsen a lovit 32 de minute mai târziu. Pe transversală în Hořava, jucând 200 de meciuri în divizia de top, el a sărit Baranek și se îndreaptă spre pământ învins Hruby.Ca dop marcat al treilea gol în liga in acest sezon.

Jablonec ar putea compara chiar și la jumătate. După 41 de minute, întinzând de var Pospisil, dar a dat fostul gol de club, deoarece Kozáčik această încercare de a tijei la sol a mers.

O altă mare șansă de Boemia de Nord a avut șase minute după pauză, atunci când, după inima dreapta din poarta neocupat Mingazov .

Jablonecký antrenor Šilhavý atac pe un alt fost jucător Pilsen Wagner întărit, și astfel oaspeții au început să se deschidă spațiu pentru pauze. După 59 de minute, el a scăpat de apărare Duris, dar a tras doar în plasa laterală.

Pe de altă parte, această încercare Pospíšilův tehnică navalit peste. Ocupat tříminutovku sa încheiat oportunitate golgheterilor Kopic.Chiar și ultimul sezon Jablonec jucător ai lucrat la cruce mesaj de la stânga obhodil un fundaș, dar a condus doar la nivel.

68 minute pe colțul sărit acasă pernica și compensarea lipsea centimetri.

Jablonec a împins înainte, iar Pilsen a fost amenințat din ce în ce mai mult de pauze. Oaspeții mai întâi a cerut în van lovituri și apoi de plumb de asigurare în comun un pic atunci când mingea a atins lovit plasa bara de acasă.

În cele din urmă el oaspeții pe un teren dificil patra liga victorie la rând în repaus pentru a menține.

"Mă bucur că am produs trei puncte valoroase aici, având în vedere programul actual exigent.Cred că am câștigat un rezultat bun că am fost mai bine combinați ", a spus antrenorul de la Pilsen Karel Krejci.