Șeful Budějovický: Nouza este jucătorul pentru primele curse. Dar antrenorul nu se potrivește

11/06/2018

El spune că încă nu absoarbe, motorul va fi de la sezonul următor extraleague. Chiar și așa, directorul general al ligii Premier Club Ceske Budejovice Stanislav Bednarik acum trebuie să privească înainte. Înainte de noua recoltă, obiectivul rămâne același. Această procedură este, evident, încă o dată elita. ? Ce altceva vorbește Bednarik

first Feedback-ul negativ

Initial "purge" în echipă fanii prea neskouslo. La club pentru a rezista la astfel de critici dure. "Știm despre asta. Dar cred că e destul de normal.Este necesar și ușor de înțeles că echipa, care de mai mulți ani, nu și-a atins obiectivul stabilit, apar modificări. Și doar posterele jucătorilor sunt de așteptat să fie cheie și diferențiate. Poate că fanii primii pași este perceput negativ, dar să dau ceva timp. Trebuie să vină pașii următori și cred că această Antonín Stavjaňa a decis tocmai pentru că vrea să fie chiar mai bine și echipa mai puternică, și vrea să se mute "

a doua Despre Rob și de urgență

"Young Lubos Rob este aici cu noi pentru al patrulea an și, din păcate, nu a ajuns la poziția jucătorului diferențiat.Chiar dacă cred că încă mai poate sta cu un jucător de hochei și ne lasă un an, doi sau mai mulți îl pot ajuta doar în cariera sa. În ceea ce privește Tomas Nouz, el trebuie să intre între primele două aripi drepte. Și cred că un loc va ocupa Michal Chovan și celălalt jucător pe care îl căutăm. Tomas nu este un al treilea sau al patrulea curse. Presupun că antrenorul se gândește și la asta, așa că Tomas a decis să nu o folosească.Tomas de urgență, ne-am adresat prima dată în ianuarie, dar la acel moment nu a acceptat oferta noastră și după sezonul l-am avut deja la recomandarea antrenorului nu a oferit

"În sezoanele trecute ale mai mult sau mai puțin decise în strânsă legătură cu antrenorul principal al consiliului de administrație. Acum am decis să mutăm aceste probleme la antrenorul principal.El este cel care este cu jucători în fiecare zi în cabină, și el știe cel mai bine dacă acest lucru sau că jucător funcționează așa cum ar trebui, și el se încadrează în conceptul de "

în ultimul sezon a fost un factor cheie în productivitate scăzută. "Nu vreau să pară o scuză, dar este adevărat. Deja în luna ianuarie a trebuit să vină Vaclav Nedorost, dar la momentul respectiv Slovan a început pedalării, iar apoi a venit prejudiciul pe care întrebarea definitiv de sosire amânată. De asemenea, a eliminat prejudiciul viitorului Ben Walker.Iar cei care sunt doar jucătorii care au nevoie de urgență sau Tomas Lukas Květoň pentru a crea o diferență de formare a "

"lucrăm intens la faptul că bugetul pentru sezonul următor Major League umplut. Pot sa spun ca va fi cam la fel ca in acest sezon.. Dar suntem mai preocupați de faptul că am reușit să-și îndeplinească "

7a căutarea de noi jucători < / span>

jucători de calitate de pe piață în ultimii ani, nu este mult. De-a lungul verii, va avea cablu cu motor în sine Stavjaňa munca grea. "Nu mă tem că nu am putut obține. Dar riscul de eșec pentru a găsi jucători mai bune decât cei care au plecat motor, desigur, există. Dorim să ne asigurăm că cei care vin, ei au fost mai bine. Acum, în ceea ce privește ceea ce găsesc o. Sau, pentru a îmbunătăți "jucătorii noștri existenți. Eu spun sincer că ne-am așteptat mai mult de la Vlastimil Dostálek.El nu a reușit încă, dar cred că vor veni momentele sale și va fi un jucător de hochei. Acest lucru sa dovedit când a lucrat la Přerov. De ce nu ar trebui să fie în măsură să Budejovice "

?

"pentru noi este într-adevăr un lucru foarte bun pentru jucătorii noștri de hochei Peek cluburi străine, dar Peter Kváča are un contract semnat cu noi și clubul le-a creat condiții bune. La Jiří Patera, cred că există o mare probabilitate ca acest an să fie redactat. Se poate întâmpla ca oferta de peste mări să meargă și să plece să o încerce acolo.. Dar, așa cum Kváča și clubul Patera au semnat contracte pe mai mulți ani "

9- O sponsori < span class = "fc0">

Chiar și înainte de playoff doar Bednarik a spus că el ar fi compus dintr-un buget mai bun pentru Extraliga. Dar acum el trebuie să convingă partenerii de anul viitor, în Premier League.

"Situația cu partenerii noștri majore sunt cheia, este că, cu Budweiser Budvar au un contract de mai mulți ani și care ne-a se încheie până în 2018. Co se aplică lui Madety, așa că în zilele următoare ne vom întâlni cu domnul Teplý și vom confirma condițiile pentru sezonul următor.Nu am nici o informație care ar trebui să ne pună în legătură cu îngrijorare Madeta. În prezent, suntem finalizarea negocierilor cu CEZ. O comparație cu sezoanele precedente avem mult mai departe în consultare cu Ceske Budejovice Town Hall. . Cred că deosebit de puternic de hochei sprijin pentru tineret este pre-aprobat, și se pare foarte real și creșterea sprijinului pentru adulți ingrediente Motor "

A 10 o Răspundere

" Noțiuni de bază al cincilea sezon si in fiecare an avem o mare dorință de a avansa, de asemenea. Dar eu nu cred că noi creăm în managementul clubului o presiune enormă asupra jucători și antrenori pe care acestea ar trebui să cravată mâinile și picioarele.Nimic nu se întâmplă aici.